Alla inlägg den 9 juli 2013

Av Maria - 9 juli 2013 22:49

Snart, snart har jag två veckors semester. Ska bli riktigt skönt. Idag har alla hästarna vilat, vilket betyder att iaf mina ponnyhästar ska jobba imorgon.

Igår hittade vi en slagen äng som givetvis prov galopperades på en gång, utöver det blev det en lugn tur för Victor, Pling och S. Hann även med ännu mer hagbygge, börjar bli snyggt på gården nu. Lite fler vita stolpar som ska upp och fortfarande rätt mycket tråd som ska bytas ut.

Av Maria - 9 juli 2013 12:19

Laddade upp med att följa med på ponny hoppning på lördagen. Vilken skrälla va? Ekipagen skötte sig lysande. Victor gick dubbelnolla i första klassen, rev förvisso en i andra men hoppade kanon även i den, till det roliga: Arnie skrällde till och vann stilhoppningen i 1 m och fick placering i vanliga bedömningen, Sofia fick också dubbelrosett i samma klass.

Dressyren blev en lång dag, inte minst för att jag red tre starter, var tänkt och skulle bli fyra men D kändes inte riktigt ok. Victor han tog och visade sig på styva linan och sprang ihop tillräckligt med poäng för en fin gul rosett. Han fick även många fina kommentarer av olika människor.

Ovido - Quiz & Flashcards