Alla inlägg den 11 juli 2013

Av Maria - 11 juli 2013 12:44

Gjorde ett jätteklipp och är nu ägare till en Butet sadel. Inte planerat men kunde inte låta bli. Skickas idag så borde komma till veckan! Lycka! Äntligen en brun sadel igen och måste införskaffa matchande tillbehör. Det roligaste som finns är ju att köpa hästsaker så wihoo!

Ska slänga ut mina trotjänare på annons så någon som vill ha en äldre bains dressyr eller en kieffer hopp med jättekloss fram får gärna höra av sig. Har även en Bates monoflap som jag skulle kunna sälja, ingen häst som kan ha den just nu. (Haft lite häst som kommit och gått så har hunnit köpa lite sadlar)

Av Maria - 11 juli 2013 12:32

Firar det hela med hela två glassar och sen är dom slut.

Rebecca ringde igår och undrade om vi ville vara med och hoppa. Tom Ida hoppade några skutt med Pling. Mistika tyckte det var både roligt och läskigt. Valde givetvis fel bett och fick givetvis ont i axeln. Avslutade med ett räcke på 90, rätt spännande att hon är osäker med ryttare på ryggen men löshoppnar glatt 110. En mycket glad ponny traskade hemåt med spetsade öron. Hon har verkligen levt upp och det kommer kännas konstigt när hon åker vidare.

Ovido - Quiz & Flashcards