Alla inlägg den 15 juli 2013

Av Maria - 15 juli 2013 23:27


  

"Min" fina prinsessa alias Häxan 


Det hinner ju passera en hel del hästar genom åren, även nutid... Hästar man har hemma tillfälligt, hästar man tränar åt någon, hästar man tävlar. Antalet ökar rätt fort och vissa minns man bättre än andra ( givetvis)


 

Det här är en häst som man nog alltid kommer att minnas, tyvärr så verkar han inte få hamna hos någon som tar honom för allt han är. Klumpen som hoppar det mesta, ofta väldigt fort men oftast väldigt bra. Ser man honom i stallet kan man inte tro att han kan se ut såhär som på bilden och absolut inte hoppa med någon form av teknik. Hittade åter en annons på honom för någon vecka sedan, då har han bytt hem för tedje gången sedan han såldes ifrån Jämtland. Vad gör han då? Han har svårt att vara själv och det gör att det blir svårt att transportera honom. Förut klarade han inte heller av att vara inne själv men det lärde han sig ( vet inte hur det är nu) men i transport själv har vi inte ens provat.


 

"Picken" The One & Only


Kommer aldrig, aldrig att få en sådan fighter igen och fortfarande är han saknad. Helt klart min drömhäst: liten, kvick, smidig!?! och ska bara över och dessutom var han grymt snabb. Vi provade en dressyr också men det förstod han verkligen inte vad det gick ut på, givetvis gjorde han som jag tyckte men brydd över vad vi gjorde det var han. Fick kommentaren: hoppglad häst ( vi skjöt ut dressyrstaketet två meter efter en slidestopp ifrån mellangalopp, han ville väldigt gärna hoppa men piloten sa ifrån)

Av Maria - 15 juli 2013 13:01

Kieffer sadel med jätteklossar fram

Ovido - Quiz & Flashcards